Personvernerklæring

Personvernerklæring for neotrans.no

Når du er i kontakt med neotrans.no på nett, gir du nettstedet tilgang til opplysninger om deg. Personvernerklæringen forteller hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi gjør det, og hva vi eventuelt bruker opplysningene til. 

Hva er personopplysninger? 

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til deg, som navn, telefonnummer og e-post. Hvordan du bruker et nettsted, kan også regnes som personopplysninger. For eksempel hva du har klikket på, nyhetsbrev du abonnerer på, og hvem du gir «likes» til. 

Informasjon vi samler gjennom informasjonskapsler 

For å vite hvordan folk bruker nettsiden vår, henter vi informasjon ved hjelp av informasjonskapsler(cookies). Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics til dette. Vi får for eksempel vite tidspunkt på dagen, hvilke sider som besøkes, og hvor lenge brukerne er der. Vi lagrer ingen personopplysninger rundt dette. Google Analytics bruker informasjonskapsler; små tekstfiler som nettstedet lagrer på din datamaskin. For å sikre personvernet ditt bruker vi anonymizeIP, en funksjon som gjør at alle opplysninger som kan identifisere deg, inkludert IP-adresse, blir anonymisert.  

På nettvett.no (https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/) kan du lese om cookies og se hvordan du administrerer dem i din egen nettleser. 

Opplysninger du selv oppgir gjennom kontaktskjema 

Dersom du bruker skjemaet for å trekke ditt barns deltakelse fra ProNeo-studien, samler vi inn oppgitt informasjon i skjemaet. Vi ber om telefonnummeret eller e-posten din for å kunne komme i kontakt med deg. Å trekke seg vil innebære at vi ikke samler inn ytterligere data om deg, men vi er lovpålagt å lagre data som har med medikamentsikkerhet å gjøre. 

Du kan også ta kontakt med NeoTrans ved å bruke kontaktinformasjonen på nettsiden. Opplysningene brukes kun for å ta kontakt tilbake. De deles ikke med andre, brukes ikke til andre formål, og lagres ikke på websiden. 

Kontakt 

Om du har spørsmål knyttet til premefen.no og personvern, ta kontakt med oss på marit.bekkevold@norskluftambulanse.no